Special Tasting              Uitnodiging & Info & Foto !    
 GLEN TANERA WHISKY SOCIETY GERAARDSBERGEN                   Scherm Sluiten: klik hier

 

Vrijdag 14-06-19 om 20u00 stipt
Deuren om 19u30

Plaats:
THE PREACHER
MARKT - Geraardsbergen
Schuin achter de Marbol

Activiteit:
EINDESEIZOENSDEGUSTATIE MET BOB MINNEKEER
 

Beste whiskyliefhebber,
 
Aan alle mooie liedjes komt een einde, zo ook aan het zestiende 'seizoensalbum' van uw favoriete whiskyclub Glen Tanera Whisky Society. Maakt u zich echter geen zorgen! Vooraleer we in 'reces' gaan tot begin september sluiten we af op de tonen, maar vooral de flessen, van niemand minder dan Bob Minnekeer. 
 
Als (ondertussen) traditionele afsluiter zal hij ons opnieuw in de zevende hemel brengen met hapjes en single malts waarvan ze in diezelfde hemel nog geen weet hadden. Een unieke gelegenheid dus, en tegelijkertijd opnieuw een spektakelstuk, om in stijl het heuglijke seizoen 2018-2019 af te sluiten.
 
Voor zover het al mogelijk was geweest, hadden wij graag een tipje van de whiskysluier opgelicht. Maar meer dan 'iets uit de jaren '70' en 'distillery bottlings' kunnen wij niet lossen. Bob heeft ons immers beloofd om speciaal voor onze slotdegustatie in Schotland op zoek te gaan naar een selectie die geheel binnen het kader past van een club die al zestien (!!!) jaar lang telkens weer het beste wil voorschotelen aan leden en niet-leden.
 
Tijdstip: vrijdag 14 juni, 20u (stipt)
Locatie: Cultuurcafé The Preacher (Markt Geraardsbergen, schuin achter fontein de Marbol)
 
Opgelet, deze tasting is niet voor iedereen weggelegd. Slechts 33 gelukkigen kunnen deelnemen. Schrijf dus zo snel mogelijk in. Noteer dat uw inschrijving pas geldig is ná betaling van het correcte bedrag op rekening BE92 9796 2284 8523. Ultieme inschrijvingsdatum: 10 juni.
 
Leden betalen € 40, niet-leden betalen € 50.
 
De leden mogen zich aan een leuk, interessant, toepasselijk, maar vooral lekker slot verwachten.
 
Graag tot dan!
 
Het bestuur

PS: de BOB's zijn uiteraard nog steeds welkom en worden zelfs beloond met twee gratis non-alcoholische consumpties

 

 

 

Schrijf je in : glentanera9500@gmail.com