Special Tasting              Uitnodiging & Info & Foto !    
 GLEN TANERA WHISKY SOCIETY GERAARDSBERGEN                   Scherm Sluiten: klik hier

Vrijdag 15-06-18 om 20u00 stipt
Deuren om 19u30

Plaats:
Zaal Route 42
Groteweg 204 - Geraardsbergen


Activiteit:
EINDESEIZOENSDEGUSTATIE
 

Beste whiskyliefhebber,
Het voorbije seizoen stond steevast in het kader van het 15-jarige bestaan van Glen Tanera Whisky Society. Denk maar aan de degustatie met '15-jarigen' van Marc Segers, de generale repetitie met Eric Vermeire en zijn Murray McDavid-bottelingen, een Schotlandreis waar we terecht fier mogen op zijn, enzovoort.

Uiteraard vergeten we ook de passages van Timon Salomez (Scarye bottles), Chris Lauriers (Personal bottles) en Dirk Verleysen (onafhankelijke bottelaars) niet. Allemaal hebben ze hun aandeel in een smaakvol, maar vooral geslaagd jubileum. Onze oprechte dank!

Glen Tanera zou uiteraard Glen Tanera niet zijn mochten wij dit lustrum niet met stijl afsluiten. Een kers op de taart... of wordt het een unieke dram? Het is alvast zo dat we het seizoen traditiegetrouw afsluiten met lekkere hapjes čn de onmisbare drams.

Nu hij zijn deur van The Glengarry pub definitief heeft dichtgetrokken, en nota bene in goede handen heeft achtergelaten (remember ons bezoek aan Mario op 16/12), kan hij zich opnieuw volledig toespitsen op het verblijden en onderrichten van de echte whiskyliefhebbers. Jawel, Bob Minnekeer himself zal opnieuw onze smaakpapillen op de proef stellen met culinaire hoogstandjes en drams om U tegen te zeggen. Allen daarheen dus!!!

 

Brengt u ook een BOB mee, dan kan die rekenen op twee gratis (non-alcoholische) consumpties.
Wie nog een laatste kelderrestje wil... We brengen ze opnieuw mee.


Oh ja, alle leden van dit seizoen mogen zich aan een leuk eindeseizoensgeschenk verwachten ...
Sluit samen met ons het feestjaar af en schrijf u onmiddellijk in!
Het Bestuur.

 

Schrijf je in : glentanera9500@gmail.com

Whisky-selectie
Bob zal weer een prachtige keuze maken

Foto's