Lid worden

Lid worden
Lid worden van Glen Tanera is mogelijk voor iedereen die whisky en alles wat er rond leeft, beter wil leren kennen. Van liefhebber tot kenner wordt het lidmaatschap een ware belevenis waarbij je steeds nieuwe zaken ontdekt en bijleert. Meewerken aan de verspreiding van de rijke whiskycultuur.

 

Lidgeld

Het lidmaatschap bedraagt vanaf heden 35 per seizoen (sept-juni).


Voordelen

Het lidgeld wordt in een mum van tijd "terugverdiend" en laat de society toe om zeer hoogstaande degustaties en activiteiten te organiseren. 

Leden hebben een fikse korting op de degustaties en op eventuele andere activiteiten van de Society.


Contact

Wenst u lid te worden van Glen Tanera Whisky Society ?
Neem contact op met een bestuurslid of ..

Vul onderstaand gegevensformuliertje in

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Klik hier.
 

 

Lid worden

Gegevensformulier
  
  Naam :          
  Voornaam :   
  Adres :          

Postcode :     
Gemeente : 

E-mail :       

Tel / Gsm:     
Leeftijd :        


Na betaling van het lidgeld op rekening Argenta 979-6228485-23 wordt u opgenomen in ons ledenbestand. Vanaf dat ogenblik geniet u van alle voordelen als lid van de Glen Tanera Whisky Society. 
 

 

GDPR & PRIVACY

Glen Tanera Whisky Society Geraardsbergen ( GTWS )  bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangen heeft. Deze gegevens worden enkel opgeslagen in MailChimp, die zich engageert om alle GDPR en PRIVACY richtlijnen opgelegd door de wet te volgen.

De gegevens worden enkel  gebruikt voor het bezorgen van uitnodigingen van de activiteiten die GTWS organiseert en worden nooit doorgespeeld naar derden.

Als je je gegevens uit onze MailChimp Database wenst te verwijderen kan dit steeds via een eenvoudige mail naar glentanera9500@gmail.com of klik je bij het ontvangst van je 1ste mailing op de link "unsubscribe from this list".

GTWS verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.